Industries & SectorsLøsninger for spesialiserte behov

Body: 

Basware ønsker å hjelpe alle kunder til å lykkes. Fra den største bedrift til den minste leverandør: Vi hjelper selskaper til å oppnå effektivitet, samt større oversikt og kontroll over virksomheten sin.

Alle selskaper, uansett bransje eller sektor, kan dra fordel av å automatisere de økonomiske prosessene sine. Hva som er den beste økonomiprogramvaren for et spesifikt selskap, avhenger av selskapets størrelse, struktur og globale omfang, samt bransjen det tilhører.

Title: 
Pakkeløsninger for SMB-er, skreddersydde løsninger for bedrifter

Content: 

Små og mellomstore bedrifter (SMB-er) forstår verdien av å automatisere fakturaer, men mange sliter med å finne løsninger som passer til deres størrelse og krav. Derfor har Basware skapt kostnadseffektive, brukervennlige, skybaserte løsninger for nettopp SMB-er.

På den annen side har bedrifter ofte komplekse økonomiske prosesser og strukturer i endring som gjør automatisering utfordrende. De trenger våre skreddersydde løsninger. Basware tilbyr en unik kombinasjon av globale nettverk, banebrytende innovasjon og 30 års erfaring.

 • Løsninger for bedrifter

  Baswares løsninger for bedrifter forenkler komplekse økonomiske prosesser, forbedrer samarbeid og reduserer handelskostnader for bedrifter verden rundt

  link
 • Sentraliserte tjenestesentre

  Det er dokumentert at sentre for fellestjenester (SSC-er) innfrir når det gjelder kostnad, kvalitet, produktivitet og kundeservice.

  link

Title: 
Bransjespesifikke Basware-løsninger

Content: 

Noen bransjer og sektorer har vært spesielt interesserte i å optimalisere automatisering av behov-til-betalingsprosessen. Basware har samarbeidet med dem for å skape tilpassede løsninger – vi  samarbeider gjerne med deg også. 

 • http://www.basware.no/sites/default/files/Cars.jpg
  Løsninger for bilindustrien

  Basware er verdens ledende leverandør av løsninger for elektronisk fakturering, innkjøp og fakturahåndtering for bilindustrien. Tusenvis av billeverandører og -produsenter, inkludert Audi, BMW, Daimler, MAN og Volkswagen, bruker Basware Network hver dag for å utveksle elektroniske fakturaer og andre dokumenter i forsyningskjeden.

  Read More
 • http://www.basware.no/sites/default/files/icon-Receiving-E-invoices.png
  Løsninger for leverandører av Business Process Outsourcing (BPO)

  Med Basware kan du gjøre outsourcingen av forretningsprosesser (BPO) mer konkurransedyktig og sørge for at du tilbyr BPO-kunder valuta for pengene gjennom hele livssyklusen for outsourcing.

  Read More

Knowledge center title: 
Les mer om Baswares løsninger i Knowledge Center