How to order

Behov-til-betaling

Enten du er en mindre virksomhet i vekst eller et globalt selskap, kan du enkelt velge å kutte ut papirfaktura og få en helautomatisert behov-til-betalingsprosess.

 
InvoiceReady Invoice Pro Procurement Pro Automatisering av faktura P2P Pro

Sende elektroniske faktura

Mange virksomheter ønsker å kvitte seg med papirfaktura og gå over til elektronisk fakturering. Vi har ulike løsninger som gjør det enkelt å sende elektronisk faktura.

E-Invoice email e-Invoice Virtual Printer e-Invoice Basic e-Invoice Pro e-Invoice Premium

Motta elektroniske faktura

Enten du bare ønsker å motta efaktura fra kunder som allerede har byttet eller fra alle kunder (uavhengig om de fortsatt bruker papirfaktura), har vi en løsning som passer.

e-Invoice Basic e-Invoice Pro e-Invoice Premium

Basware e-Procurement

Vi kan hjelpe innkjøpsteamene med å dra fordel av the B2B Cloud - rask og enkel elektronisk bestilling samt benytte elektroniske kataloger for å håndtere innkjøp på en bedre måte.

Elektroniske bestillinger Kataloger Procurement Pro

Basware Enterprise

Selskaper har ulike utfordringer som krever individuelle løsninger. Mange standardiserte løsninger kan være relevante for din virksomhet, men det er også stor sannsynlighet for at du har ytterligere behov. Basware tilpasser løsningen til dine konkrete ønsker og behov. Vi sørger for at implementering skjer i tråd med best practise.

Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre B2B-handelen enklere.