Teknologi

Bygd på Microsoft .Net

Kjernen i vår server er bygd på et .Net-grunnlag. Den er basert på best practise innen utvikling av skalerbare programmer når behovene dine endrer seg. .Net Framework, sammen med Microsoft Silverlight, sikrer at vi kan levere en effektiv brukeropplevelse uansett om det er programvare ller via en nettleser.

Vi tilbyr også mobilbaserte klienter for både Apple IOS og Android, slik at brukere kan være tilkoblet til enhver tid. Og, hvis de ikke har en av de opprinnelige appene installert, kan de få tilgang til det de trenger via en mobiloptimert nettleser.

Konstruert for å vokse med behovene dine – for å fungere godt

The Open Network ble utviklet i Java og er basert på Oracle og SQL Server. Den gir dagens virksomheter friheten til å håndtere en rekke formater og er konstruert for å vokse med behovene til millioner av brukere.

I tillegg integreres vi mot alle store ERP-løsninger på markedet samt alle eldre systemer ved å bruke anyERP-teknologien vår. Alle aktiveringene vi har gjennomført de siste 25 årene har faktisk involvert integrering med hver kundes eksisterende ERP-landskap. Dette betyr at du kan være trygg på at løsningen vil fungere sømløst med de gjeldende og fremtidige systemene dine.

Resultatet er en løsning som er perfekt tilpasset utfordringene ved B2B-handel, og som tilbyr en solid plattform for fremtidig vekst.

 

B2B Cloud er spesielt utviklet for å levere en robust, skalerbar, tilgjengelig løsning for virksomheter i alle størrelser.

Right sidebar blocks: 
Bestill nå

Basware tilbyr en rekke efakturaløsninger uavhengig av virksomhetes størrelse og omfang. 

Icon: 

The Basware Network - se video >