Den enkleste måten å gjøre innkjøp og salg på

Description: 

Innkjøp og salg er komplisert. Med så mange oppgaver, prosesser og partnere å administrere, for ikke å nevne det evige papirarbeidet, er det ikke rart at nesten alle faktura - og ordretransaksjoner er ineffektive.

Våre løsninger

Optimaliser dine løsninger med vårt servicetilbud

  • Få gode råd av våre eksperter på løsninger, tjenester og fag for å forme din strategi rundt prosessen fra innkjøp til betaling - fra begynnelse til produksjon og videre fremdrift

  • Den raskeste, mest kostnadseffektive veien til optimal prosess fra innkjøp til betaling

Content Area 1: 

Bransjer - løsninger for spesialiserte behov

Basware ønsker å hjelpe alle kunder til å lykkes. Fra den største bedrift til den minste leverandør: Vi hjelper selskaper til å oppnå effektivitet, samt større oversikt og kontroll over virksomheten sin. Vi tilbyr både pakkeløsninger for SMB-er og skreddersydde løsninger for større bedrifter.

Noen bransjer og sektorer har vært spesielt interesserte i å optimalisere automatisering av behov-til-betalingsprosessen. Basware har samarbeidet med dem for å skape tilpassede løsninger – vi  samarbeider gjerne med deg også. Disse inkluderer: løsninger for leverandører av Business Process Outsourcing (BPO), løsninger for bilindustrien og sentraliserte tjenestesentre.

Les mer om bransjespesifikke løsninger »