SPAR PENGER OG FORENKLE ARBEIDSPROSESSENE VED AUTOMATISERT FAKTURABEHANDLING

Jobber du i med leverandørreskonto i regnskapsavdelingen, vil du helt sikkert føle at du ofte strever med å håndtere tunge og innviklede prosesser.

La oss hjelpe deg å gjøre ting enklere og mer effektivt.

 

Smart fakturabehandling

De fleste virksomheter som arbeider for mot en automatisert leverandørreskontro, fjerner papir som et første steg på veien. Når dette er gjort, er det enklere å kunne se mulighetene for en smart, strømlinjeformet fakturabehandlingsprosess. Baswares løsninger for automatisering av leverandørreskontro gir kontroll, innsikt og effektivitet uavhengig av type virksomhet.

Fordeler automatisert leverandørreskontro:

  • gir bedre kontroll og forståelse av virksomhetens kontantstrøm gjennom økt kontantsynlighet og -prognoser
  • reduserer kostnadene ved fakturabehandling med opptil 90 % når leverandører sender deg efaktura
  • sikrer samsvar med nasjonal og internasjonal lovgivning

 

Vår portefølje med løsninger for leverandørreskontro

Basware Invoice Pro - støtter behovet i middels til store virksomheter med robust, skalerbar fakturabehandling. Dette gir stor fleksibilitet om riktig praksis benyttes.

Basware Invoice Automation -  vårt  mest populære produkt.  Automatisk sammenlikner faktura med innkjøpsordre og fakturaplaner, og bidrar til store besparelser.

Basware InvoiceReady™ - gir små og mellomstore bedrifter en fullstendig behov-til-betaling-løsning (P2P). Støtter fakturahåndtering, oppretting av rekvisisjoner, refusjonskrav og faktureringsplaner. Enkelt å komme i gang - enkelt å bruke.

Basware Enterprise Solutions - en skreddersydd løsning for å møte spesifikke behov. Implementert av Baswares profesjonelle team.

 

Slik hjelper Basware deg

Trinn 1 Alle deres kunder må si farvel til fakturabehandling på papir. Basware støtter deg lokalt og globalt med en 100 % elektronisk fakturaløsning. En kombinasjon av efaktura tilgjengelig for dine leverandører i tillegg til en global skanne- og tolketjeneste, betyr at dere mottar alle faktura elektronisk.

Trinn 2 Dette handler om intelligent fakturabehandling. Etter 27 år i bransjen og tusenvis av kunder har vi en portefølje med løsninger som bygger fullstendig på beste praksis. Hvilken løsning passer best til deres behov? Variabler som: størrelse på organisasjonen, kompleksitet på IT-struktur, leverandører og dokumenttyper dere arbeider med, må tas i betraktning.

Trinn 3 Når deres faktura behandles elektronisk, får man full oversikt på nett over alle KPI-er.

 

 

 

ABB har selv endret sine avdelinger for leverandørreskontro - verden over

Automatisering av faktura gir økt verdi hos ABBs leverandørreskontroavdelinger verden over

Kontakt oss for å booke et møte

Finn ut hvordan vår AP-ekspertise kan hjelpe deg med å stå i spissen for endring