Få dine kunder til å
fokusere på efaktura

 

Etterspør kundene efaktura fra dere? Ønsker du å kutte kostnader, forbedre effektiviteten og øke synligheten til kontantstrømmen?

Basware leverer enkel og effektiv elektronisk fakturering fra dag én, og muliggjør sending av efaktura til alle kundene dine med betydelige kostnadsbesparelser og bedre service.

Enkel og fleksibel løsning

Enkelt betyr ikke mangel på funksjoner – det betyr en komplett løsning. Tjenesten Basware e-Invoice kan enkelt integreres med ditt eksisterende faktureringssystem og gir deg ett tilgangspunkt hvor du kan sende alle dine elektroniske salgsfakturaer fra. Fakturaene sendes til kundene dine basert på hvordan kunden kan og ønsker å motta fakturaer, for eksempel efaktura direkte inn i fakturabehandlingssystemet, ERP, eller til Basware Portal. For kunder som ikke ennå kan motta efaktura, tilbyr vi en outsourcet utskriftstjeneste.

Aktiv kommunikasjon

En viktig suksessfaktor for et efakturaprosjekt er aktiv kommunikasjon og samarbeid med kunden ved utrulling av løsningen. Vi har god erfaring med både prosess og verktøy for å aktivere og integrere kundene dine til elektronisk fakturering.

Støtt lokale og globale krav

Det finnes en rekke lokale, juridiske og kunderelaterte krav til fakturering. Det er derfor viktig å innfri disse kravene og støtte regionale standarder og bransjestandarder når det gjelder elektronisk fakturering. Basware leverer MVA-tilpassede løsninger for elektronisk fakturering i over 50 land og samarbeider med over 160 tjenesteleverandører av efaktura for å kunne gi de beste efakturaløsningene både globalt og lokalt.
 

Med Basware e-Invoice får du:

Kontakt oss for mer informasjon.

Del på: