Få mest mulig ut av investeringen ved å få opplæring av Basware

Vi er opptatt av at du får mest mulig ut av dine Basware-løsninger. Med Basware Education Services drar du fordel av vår erfaring og beste praksis relatert til behov-til-betalingsprosessene, tilegnet gjennom vårt samarbeid med over én million brukere i over 60 land. Denne kunnskapen drar du nytte av gjennom praktiske og gode råd for å optimalisere ytelsen av dine automatiseringsprogrammer.

Kursene holdes av konsulenter med omfattende forståelse av Basware-løsningene og innsikt i de beste økonomiske prosessene med de nyeste teknikker og strategier for god opplæring. Instruktørene våre er ikke bare svært dyktige, de er også genuint opptatt av å gi ypperlig kundeservice for å innfri dine behov.

Opplæring/kurs tilpasset dine behov

Basware Education Services tilbyr et stort utvalg av kurs- og opplæringsalternativer for våre løsninger, fra kurs i implementering til tilpasset rådgivning.
Opplæringen vår kan også endres for å innfri individuelle behov, inkludert skreddersydde databaserte kurs for enklere tilgang for sporadiske brukere. 

Opplæringskonsulentene våre kan bli med i prosjektteam og bidra med sin erfaring og kompetanse innen endringsledelse i den kritiske oppstartsfasen. Kursene våre er tilgjengelige over hele verden og på flere språk

Spesialkurs for viderekommende kan også organiseres for avanserte brukere, for eksempel prosessutviklere. Disse gir en grundig forståelse av løsningene våre og øker din kapitalavkastning da du tilegner deg egen supportkompetanse. Forretningskonsulenter supplerer ofte Education Services-teamet når omorganisering av økonomiske prosesser kreves, for eksempel når enheter konsolideres til et globalt servicesenter.

Fordeler ved kurs og opplæring fra Basware

Om du ønsker å komme raskt i gang med løsningen, øke din driftsfleksibilitet eller få fart på bruk av løsningen globalt, er vårt team her for å hjelpe. Opplæringstjenestene våre gir deg en dypere forståelse av løsningene våre, og bidrar til:

  • Rask og problemfri implementering av våre løsninger
  • Betydelige kostnadsbesparelser, nå og fremover
  • Bedre målinger av prosesseffektivitet
  • Høyere tilfredshet blant sluttbrukere
  • Bedre kapitalavkastning 

Basware kurs og opplæring tilbyr

Opplæringen vår er delt inn i tre nivåer for å passe for alle brukere. Det første nivået er Administration, som er for de som administrerer løsningen. Den neste er Professional, som er for de som håndterer og prosesserer fakturaer, innkjøp, utgifter osv. Den tredje er Personal, og er for sluttbrukere i hele bedriften.

Vi leverer en rekke opplæringsprogrammer for løsningene våre, inkludert:

  • Automatisering av fakturahåndteringen (AP)
  • Innkjøp
  • Reise- og utleggshåndtering
  • Basware Commerce Network - efaktura

 

Få mest mulig ut av investeringen ved å få opplæring av Basware